Kredi kartıyla ikinci el bisiklet dönemi

Kredi kartıyla ikinci el bisiklet dönemi
Kars'ın Sarıkamış İlçesinde bir bisikletçi, başlatmış olduğu yaz kampanyasıyla, kredi kartına taksitli ikinci el bisiklet satışına başladı.
Kars’ın Sarıkamış İlçesinde bir bisikletçi, başlatmış olduğu yaz kampanyasıyla, kredi kartına taksitli ikinci el bisiklet satışına başladı.
12 yıldır bisiklet tamiri işiyle uğraşan Üniversite mezunu Serdar Ejder (24), ekonomik krizle birlikte iyice düşen ikici el bisiklet satışlarını canlandırmak için kredi kartına taksitli satış başlattıklarını söyledi.
Okulların yaz tatiline girmesine sayılı günler kala, yaz tatilinde bisikletsiz çocuk kalmasın diyerek, kredi kartıyla taksitli satış başlattıklarını belirten Ejder, “İkinci el bisiklet işini yaz mevsiminin kısa olmasından dolayı ancak 3 ay yapabiliyoruz. Malum okullar yaz tatiline giriyor. Maddi imkanı yeterli olan veliler çocuklarına her türlü hediye alırken, dar gelirli aileler çocuklarını sevindiremedikleri için üzülüyorlar. Bizde tüm çocuklar sevinsin diyerek, ikinci el bisikletlerde Yaz kampanyası başlattık. Kampanyamızla mevcut bisikletlerimizin fiyatlarında hem %25’lik bir indirim yapıyoruz hem de kredi kartına taksit yaparak ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Örneğin; 50 TL’lik bir bisikleti kredi kartına 5 taksitle sattığımız zaman, indirimle birlikte bu bisikletin fiyatı 40 TL oluyor. Aylık ödemesi 8 TL gibi küçük taksitlerle kolaylıkla ödenebiliyor. O zamanda hem biz para kazanmış oluyoruz hem de dar gelirli aileler çocuklarını sevindirmenin mutluluğunu yaşıyorlar.” diye konuştu.
(EY-BA-S) KARS/SARIKAMIŞ (KHA) – EREN YANAR

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir