KST'de Bugün, 'SİVAS'

KST'de Bugün, 'SİVAS'
KARS SİNEMA TOPLULUĞU (KST)'DE ÖNÜMÜZDE Kİ HAFTA, 14 OCAK 2015 ÇARŞAMBA YİNE ÖZEL BİR GÖSTERİM: 'SİVAS'

KST'de Bugün, 'SİVAS'

- BOZKIRDA, ÇOCUK İLE KANGAL KÖPEĞİNİN DOSTLUK ÖYKÜSÜ

- KST’DE ÖNÜMÜZDE Kİ HAFTA, 14 OCAK 2015 ÇARŞAMBA YİNE ÖZEL BİR GÖSTERİM: ‘SİVAS’

Kars Sinema Topluluğu (KSM), 2014 yılında gösterdiği on güzel ve özel gösterimden sonra 2015 yılına da özel bir gösterim olan ‘Sivas’ filmi ile başlıyor.

2014 yılının en çok konuşulan filmlerinden biri olan ‘SİVAS’ filminin oyuncusu Muttalip Müjdeci’nin katılımı ile gösterilip, film sonrası seyircileriyle söyleşi gerçekleştirecek.

Film 11 yaşındaki Aslan ile Sivas adlı kangal köpeğinin bozkırda geçen dostluk öyküsünü anlatıyor.

‘SİVAS’ Kaan Müjdeci’nin 2014 yapım ilk uzun metraj filmi. Genç yönetmen İtalya’da düzenlenen ve dünyanın en eski film festivali olan uluslararası 71. Venedik Film Şenliğinde Jüri Özel ödülü alarak büyük başarı kazanmasının yanı sıra festivalin başkanı Alberto Barbero tarafından ödül verdiği sırada söylediği ‘İlk filmin çok güzel. Umarım başarıların devam eder ve dünya sineması seni Venedik’ten tanımış olur.’ Sözleriyle dikkatleri üzerine toplamıştı.

Başrolde oynayan 11 yaşındaki Doğan İzci’de en iyi erkek oyuncu ödülünü almıştı.

Her Çarşamba saat 19:30 da Kars Şehir Sinemasında gerçekleştirilen film gösterimlerine tüm sinemaseverler davet ediliyor. Tacettin DURMUŞ

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir