Küçükçekmece’de KPSS’ye geç kalan aday sınava alınmadı, vatandaşlar tepki gösterdi

Küçükçekmece’de KPSS’ye geç kalan aday sınava alınmadı, vatandaşlar tepki gösterdi

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde KPSS Ortaöğretim sınavına geç kalan bir aday, sınav binasına alınmadı.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde KPSS Ortaöğretim sınavına geç kalan bir aday, sınav binasına alınmadı. Tevfik İleri Anadolu Lisesi'nde yaşanan olayda, adayın sınava girememesi üzerine çevrede bulunan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim oturumuna katılmak isteyen adaylar, sabah saatlerinde sınav merkezlerine geldi. Küçükçekmece'de bulunan Tevfik İleri Anadolu Lisesi'nde de sınav heyecanı yaşandı. Sınava geç kalan bir aday binaya alınmadı. Sınava giremeyen adayın yaşadığı durum, çevrede bulunan vatandaşların tepkisine neden oldu. Bir grup vatandaş, sınav görevlileriyle tartıştı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir