Kütahya’da doğal gaz kaçağı ihbarı ekipleri harekete geçirdi

Kütahya’da doğal gaz kaçağı ihbarı ekipleri harekete geçirdi
Kütahya'da bir binada doğal gaz kaçağı olduğu yönündeki ihbar ekipleri alarma geçirdi.

Kütahya'da bir binada doğal gaz kaçağı olduğu yönündeki ihbar ekipleri alarma geçirdi.

Gazi Kemal Mahallesi Ahi Elbasan Caddesi üzerindeki bir binada doğal gaz kaçağı olduğu yönündeki ihbar üzerine bölgeye polis, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), doğal gaz ve elektrik dağıtım şirketi ekipleri sevk edildi. Ekipler, hem binada hem de sokakta doğal gaz kaçağı olup olmadığını belirlemek amacıyla detaylı inceleme gerçekleştirdi.

Güvenlik önlemleri kapsamında ilk olarak bölgedeki doğal gaz ve elektrik akışı kesildi. Ardından yapılan kontroller sonucunda tespit edilen arıza ve kaçak giderilerek bölgedeki doğal gaz ve elektrik akışı yeniden sağlandı. Olayın ardından bölgede hayat normale döndü.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir