Mert’in Ölümüne BDP’den Tepki

Mert’in Ölümüne BDP’den Tepki

Barış ve Demokrasi Partisi adına açıklama yapan il başkanı Turgut Taşkıran, küçük Mert'in ölümüne sebep olan caniyi nefretle kınadı.

Mert’in Ölümüne BDP’den Tepki

KARS’TA KÜÇÜK MERT’İN ÖLÜMÜNE TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜRKEN BİR AÇIKLAMADA BARIŞ VE DEMOKRASİ PARTİNDEN GELDİ. İL BİNASINDA YAPILAN AÇIKLAMADA BU OLAY NEFRETLE KINANDI.

Barış ve Demokrasi Partisi adına açıklama yapan il başkanı Turgut Taşkıran, küçük Mert’in ölümüne sebep olan caniyi nefretle kınadı.

İl binasında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Kars’ta yaşanan bu katliamı Barış ve Demokrasi Partisi olarak kınıyoruz. Bilindiği üzere ülkemizde gün geçtikçe bu tür vakaların arttığını ve bu tür vakaların yaşanmaması için devletin ve hükümetin hiçbir somut adım atmadığı bir gerçektir. Çocuklara ve kadınlara taciz ve tecavüz olaylarının meşru kılındığı ve bu suçu işleyenlerin cezasız kaldığı, yönetim anlayışını nefretle kınıyor ve buna sessiz kalmayacağımızı belirtmek istiyoruz. Maalesef ilimizde uyuşturucu ve ahlaksızlık kontrolden çıkmıştır. Yeterli sayıda MOBESE kameraları olmadığı gibi gerekli önlemler alınamamıştır. Nitekim 9 yaşında ki masum bir evladımız daha göz göre göre bu menfur olay dolayısıyla hayatını kaybetmiştir. Bu tip olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin derhal alınması Kars kamuoyunun beklentisidir. Yaşanan bu olayı nefretle kınıyor, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz” dedi.kha

Önceki ve Sonraki Haberler