Milletvekili Beyribey Digor’da!

Milletvekili Beyribey Digor’da!

AK Parti Kars Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Referandum çalışmaları kapsamında Digor’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Beyribey ve AK Parti yönetimi önce Digor Kaymakamı Mustafa Güngör’ü makamında ziyaret etti ardından Digor AK Parti İlçe Başkanlığı’nda parti üyeleriyle bir araya geldi. Bir süre İlçe Başkanı Tuncay Baykız ve partilerle bir toplantı yapan Milletvekili Selahattin Beyribey ve İl Başkanı Adem Çalkın, ardından beraberindeki Dağpınar Belediye Başkanı Ömer Vargün, AK Parti Digor İlçe Başkanı Tuncer Baykız, İl Genel Meclis üyeleri ve partililer birlikte ilçeye bağlı köylerde vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Referandumu anlattı.

Milletvekili Dr. Yusuf Selahattin Beyribey ve İl Başkanı Adem Çalkın, daha sonra sırasıyla Kocaköy, Çatak, Şatıroğlu, Şirinköy, Yemençayır ve Türkmeşen köyleri ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı sistemi ve neden evet demeleri gerektiğini köylülere anlattı. Köylülerden destek istedi. Digorluların yoğun ilgi gösterdiği AK Parti heyeti ziyaretlerini tamamlayarak Kars merkeze döndü.

milletvekili-beyribey-digor’da!-(7).jpgmilletvekili-beyribey-digor’da!-(3).jpgmilletvekili-beyribey-digor’da!-(5).jpgmilletvekili-beyribey-digor’da!-(1).jpgmilletvekili-beyribey-digor’da!-(2).jpgmilletvekili-beyribey-digor’da!-(4).jpgmilletvekili-beyribey-digor’da!-(6).jpgmilletvekili-beyribey-digor’da!-(8).jpgmilletvekili-beyribey-digor’da!-(9).jpgmilletvekili-beyribey-digor’da!-(10).jpgmilletvekili-beyribey-digor’da!-(11).jpgmilletvekili-beyribey-digor’da!-(13).jpgmilletvekili-beyribey-digor’da!-(12).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler