Milletvekili Beyribey’in İlçe ve Köy Ziyaretleri Sürüyor

Milletvekili Beyribey’in İlçe ve Köy Ziyaretleri Sürüyor

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, İlçe ve köylerde yapılan yatırımları yerinde inceleyerek vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars’ın Selim İlçesini ziyaret eden Milletvekili Beyribey, AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Beyribey daha sonra Başköy grup yolunu yerinde inceledi. Başköy’de köylülerle bir araya gelen Beyirbey, köyün en yaşlısı 4 dönem muhtarlık yapmış 87 yaşındaki Abdulmecit Yılmaz’ı evinde ziyaret etti. Beyribey daha sonra Başköy’de şehidimiz Talat Bildirici'nin eşi Şeyma Bildirici ve ailesini ziyaret etti

Selim Beyköyü ziyaret eden Milletvekili Beyribey, köylülerle köyün ihtiyaçları hakkında hasbihal ettikten sonra köyün en yaşlısı olan en yaşlısı olan 100 yaşındaki Zinnet Boz evinde ziyaret etti.

Sarıgün köyünün de ise Muhtarı evinde ziyaret eden Milletvekili Beyribey, köyün sorunlarını dinledikten sonra köyünün en yaşlısı olan 110 yaşındaki Garip Mahmutoğlu ziyaret etti.

Milletvekili Beyribey, Karakale Köyünde yapımı tamamlanan Taziye Evini yerinde görerek inceledikten sonra, köyün en yaşlısı olan 87 yaşındaki Rasim Demirbaş’ı ziyaret etti. Beyirbey, Taziye Evinin köye hayırlı uğurlu olmasını temenni ederken köylüler tarafından gördüğü yakın ilgiden dolayı da kendilerine teşekkür etti.

Eskigeçit köyü muhtarlığını ziyaret ederek köye yapılan parke taş ve yapılacak olan diğer çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Beyribey, köyünün en yaşlısı olan 89 yaşında Hasan Yılmaz’ı evinde ziyaret etti. Beyribey, hasta olan Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Karayolları ağında olan Selim Koyunyurdu asfalt çalışmalarını da yerinde inceleyen Milletvekili Beyribey, “Sayın Bakanımız ve ilgililere teşekkür ederiz. 1.sınıf asfaltın Selim halkına hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Milletvekili Beyribey, daha sonra Esenyazı, Koyunyurdu ve Selim ilçesinde Taziye ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Beyribey’in ziyaretlerine Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, AK Parti Selim İlçe Başkanı Zekeriya Yurdalan ve yönetimi eşlik etti.

milletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(1).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(2).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(3).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(4).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(5).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(5).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(6).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(7).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(8).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(9).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(10).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(11).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(12).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(13).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(14).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(15).jpgmilletvekili-beyribey’in-ilce-ve-koy-ziyaretleri-suruyor-(16).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler