Milletvekili Nurettin Aras, Tarlada...!

Milletvekili Nurettin Aras, Tarlada...!

Iğdır Milletvekili Aras yıllar sonra Iğdır’da tekrar pamuk eken Kazançlı köyünde çiftçi Şamil kardeşimizin ziyaret etti.

Tahir KAVRİ / KARS MANŞET

Iğdır AK Parti Milletvekili Nurettin Aras, çalışmalarına merkeze bağlı Kazançı köyü ziyaret etti. Kazançlı köyün çiftçilerin istek ve önerilerini dikkatle dinledi ve Haci Kanber Güzel kaya, Gürsel Akyüz, ekibine sık sık notlar aldırdı. Aras’ın Şamil çiftçi kardeşimizin yaptığı sıcak ve samimi diyaloglar dikkat çekti.

Daha sonra çiftçileri ve pamuk üreticilerin bu ziyareti Kazançı halkı memnun etti.

Ak Partili Aras, onların sorunlarını, talep ve memnuniyetlerini dinledi. Nurettin Aras, Iğdır Ovasının biz Iğdırlılara bir lütuf olduğunu, bu verimli ve güzel arazilerin paha biçilemez olduğunu söyledi.

Aras’ın çiftçilerle sohbeti sırasında tarımdan ve hayvancılıktan bahsederken konulara hâkim olması ve tavsiyeleri, çiftçileri şaşırttı. Ekinlerin durumu ve hasat süreciyle ilgili yaptığı yorumlar çiftçilerin beğenisi kazandı. Bu vesileyle Aras’ın bizde bu yörenin evlatlarıyız, dedi. Vatandaşlar “bizim dilimizden konuşan, bizim derdimizi anlayabilecek bir vekil olacağı için çok sevindik” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Nurettin Aras; “Özellikle tarım ve hayvancılık kenti olan Iğdır’da, çiftçi ve hayvancılıkla uğraşan hemşerilerinin sorunlarını kendisi için herkesten çok daha anlaşılır olacağını ve bu sorunları çözüme kavuşturuyor olmaktan bir başka mutluluk duyacağını ifade etti.’’

milletvekili-nurettin-aras,-tarlada...!.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber