Milli forma DMD hastası minik Rahmi Kerem için satışta

Milli forma DMD hastası minik Rahmi Kerem için satışta

Demirci Belediyespor, DMD hastası 4 yaşındaki Rahmi Kerem Keskin'in tedavisine destek olmak amacıyla A Milli Futbol Takımı oyuncularının imzaladığı ay-yıldızlı formayı açık artırmaya çıkarırken, elde edilecek gelirin tamamının Manisa...

Demirci Belediyespor, DMD hastası 4 yaşındaki Rahmi Kerem Keskin'in tedavisine destek olmak amacıyla A Milli Futbol Takımı oyuncularının imzaladığı ay-yıldızlı formayı açık artırmaya çıkarırken, elde edilecek gelirin tamamının Manisa Valiliği onaylı bağış hesabına aktarılacağını duyurdu.

Manisa'nın Demirci ilçesinde, 4 yaşındaki DMD hastası Rahmi Kerem Keskin için başlatılan vefa hareketi büyüyerek devam ediyor. Demirci Devlet Hastanesi'nde 8 yıldır Dâhiliye Uzmanı olarak görev yapan Dr. Haluk Keskin'in 4 yaşındaki DMD hastası oğlu Rahmi Kerem Keskin için düzenlenen futsal turnuvası sürerken, kulüp yönetimi anlamlı bir karara daha imza attı.

Demirci Belediyespor, A Milli Futbol Takımı futbolcuları tarafından imzalanan ay-yıldızlı formayı, minik Rahmi Kerem'in tedavi masraflarına destek olmak amacıyla açık artırmaya çıkardı.

Fiyat teklifleri sosyal medya üzerinden alınacak

Kulübün resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruyla başlatılan kampanyada, hayırseverler ve sporseverler imzalı formaya sahip olabilmek için kıyasıya bir yarışa girecek. Açık artırma süreci, ilgili paylaşımın altına yapılacak yorumlarla yürütülecek. Belirlenen süre sonunda en yüksek fiyat teklifini veren kişi, hem milli formanın sahibi olacak hem de bir çocuğun sağlığına kavuşması için umut olacak.

Gelir doğrudan resmi bağış hesabına

Açık artırmanın şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü belirten Demirci Belediyespor Kulübü yönetimi, formadan elde edilecek gelirin tamamının, Rahmi Kerem Keskin adına açılan valilik onaylı resmi bağış hesabına yatırılacağını bildirdi.

Demirci Belediyespor Yöneticisi Mustafa Kula yaptığı açıklamada, "İlçemiz Devlet Hastanesinde 8 yıldır görev yapan Uz. Dr. Haluk Keskin'in oğlu Rahmi Kerem DMD hastalığına yakalandı. Demirci Belediyespor olarak kendisine destek olmak amaçlı bir futsal turnuvası düzenledik. Ayrıca A Milli Futbol takımımızın futbolcularının imzaladığı formayı kulübümüzün sosyal medya hesabından açık artırma usulü ile satıca çıkacaktır. Paylaşımın altına fiyat tekliflerini yorum yapabilirler. Düzenlediğimiz kapalı spor salonunda her bağış kutusuna sporseverler bağış yapıyor. Turnuvanın sonunda toplanan miktarı ve formadan elden edilen gelir direkt kardeşimiz Rahmi Kerem Keskin'in bağış hesabına aktarılacaktır" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler