Motosikletini yaktı, kaldırıma geçip izledi

Motosikletini yaktı, kaldırıma geçip izledi

Adana'da bir kişi kendisine motosikletini ateşe verip ardından kaldırıma geçerek yanmasını izledi.

Adana'da bir kişi kendisine motosikletini ateşe verip ardından kaldırıma geçerek yanmasını izledi. İtfaiye ekibi yangını kısa sürede söndürürken, motosiklet hurda yığınına dönüştü.

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Serinevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen bir kişi henüz bilinmeyen sebepten dolayı yanıcı madde dökerek kendisine ait motosikleti ateşe verdi. Motosiklet kısa sürede alevler içerisinde kaldı. İsmi öğrenilemeyen kişi ise kaldırıma oturarak motosikletinin yanmasını izledi.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın kısa sürede söndürülürken motosiklet hurda yığınına dönüştü.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir