Osmaniye’de kontrolden çıkan otomobil marketin manav bölümüne girdi

Osmaniye’de kontrolden çıkan otomobil marketin manav bölümüne girdi
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce elektrik direğine ardından park halindeki araca çarptıktan sonra marketin manav bölümüne girdi.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce elektrik direğine ardından park halindeki araca çarptıktan sonra marketin manav bölümüne girdi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Kaza, Kadirli ilçesi Kamil Kara Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen otomobil, seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç ilk olarak yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle yön değiştiren otomobil, galeri önünde park halinde bulunan bir araca çarptıktan sonra yol kenarında bulunan marketin dış bölümündeki manav tezgahına girerek durabildi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçlarda ve marketin manav bölümünde maddi hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Osmaniye’de kontrolden çıkan otomobil marketin manav bölümüne girdi

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir