Osmaniye’de uçurtma şenliği festivale dönüştü

Osmaniye’de uçurtma şenliği festivale dönüştü
Osmaniye'de düzenlenen Uçurtma Şenliği, yoğun katılımla festivale dönüştü.

Osmaniye'de düzenlenen Uçurtma Şenliği, yoğun katılımla festivale dönüştü. Gökyüzünü süsleyen rengarenk uçurtmalar renkli görüntüler oluştururken, çocuklar için hazırlanan 80 metre uzunluğundaki açık büfede 80 çeşit ürün ikram edildi.

Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce Doğa Park'ta düzenlenen Uçurtma Şenliği'ne aileler ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Şenlik alanında yüzlerce uçurtma gökyüzünü renklendirirken, çocuklar gün boyunca çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi. Etkinlik kapsamında çocuklara özel olarak hazırlanan 80 metre uzunluğundaki açık büfede 80 çeşit yiyecek ve içecek ikram edildi. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte bazı ailelerin de festival coşkusuna kapılarak çocuklarıyla birlikte eğlendiği görüldü.

Festivale katılan çocuklar ve aileleri, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Osmaniye’de uçurtma şenliği festivale dönüştü

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir