Pist Yetersizliği Mağdur Etti

Pist Yetersizliği Mağdur Etti
Bugün İstanbul'dan Kars'a uçması gereken TK 2714 sefer sayılı Kars uçağı Kars Havalimanında bulunan pist yetmezliği ve yoğun sis nedeniyle kalkış yapamadı.
İstanbul Atatürk Havalimanından saat: 11.20’de hareket etmesi gereken uçak kalkış yapamayınca bir kaç kez kalkış ertelendi. Ardından da Kars havalanın daki pist sorunu giderilemeyince bugünkü uçuş iptal edildi. Uçuşun iptal edilmesi ile birlikte yolcularda isyan etti.
 
Çoğunluğunu askerlerin oluşturduğu yolcular da Kars’a gitmek için çareler aramaya başladı. THY yetkililerinden çözüm bekleyen yolcular çözüm bulamayınca da komşu iller Erzurum, Kars ve Iğdır üzerinden Karayolu ile Kars’a ulaşmak için çareler aradılar.
 
Daha sonra da yolcular komşu iller üzerinden Kars’a gitmek için önümüzdeki 3 gün içerisinde bilet rezervasyonu yaptırmak zorunda kaldılar.
 
 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir