Polis haftası kapsamında Bozkale İlkokulu’na ziyaret
Kars Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası kapsamında anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Bu kapsamda Kars İl Emniyet Müdürü Murat Tombul'un eşi Selime Tombul, Kars merkezde bulunan Bozkale İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Tombul, çocuklara başarı dileklerini iletti ve çeşitli hediyeler takdim etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşma, öğrencilerin mutluluğuna sahne olurken, öğretmenler tarafından da memnuniyetle karşılandı.
Ziyaretin, Polis Haftası’nın anlam ve önemine uygun şekilde dayanışma ve farkındalık duygusunu güçlendirdiği belirtildi.

Kaynak:Bülent Ertaş
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.