Premier Lig maçlarının heyecanına ortak olun

Premier Lig maçlarının heyecanına ortak olun

Oyun şirketi, resmi web sitesinde bir Pin Up girişi sunar. Bu sayede ücretsiz yayınlardan yararlanarak ve çekilişlere katılarak istediğiniz zaman Oyun oynayabilirsiniz.

Pin Up: Premier Lig'de Nottingham Forest ile Aston Villa Arasındaki Karşılaşma Nasıldı?

Futbola Oyun yapmak, eğer bir maçı dikkatli bir şekilde seçerseniz önemli bir ikramiye kazanmanıza olanak tanır. Maç başlamadan önce sonuca karar veremiyorsanız her zaman canlı yayını kullanabilirsiniz. İkinci seçenekte, arenada toplanan kulüplerin gerçek gücü öğrenildikten sonra Oyun oynayabilirsiniz. Oyun oynamak için oyuncuların yalnızca Pin Up girişna gitmeleri ve ardından ayarlamaları yapması gerekir. Mevcut hazır paraya göre mevcut betanın boyutunu seçebilirsiniz. Günün her saatinde Oyun oynayabilirsiniz. Ücretsiz yayınlardan faydalanmanın yanı sıra yüksek oranlarla Oyun oynayabileceğiniz birçok canlı oyun her zaman vardır.

Nottingham Forest ve Aston Villa Maça Hangi Bagajları Getirdi?

Şu anda bambaşka formlarda olan Nottingham Forest ve Aston Villa takımları arasında 5 Kasım'da karşılaşma gerçekleşti. Ev sahibi takım, Premier Lig'de oynadığı son 6 karşılaşmada galibiyet alamadı. Bunlardan 4'ü beraberlikle sonuçlandı, iki tanesi ise Nottingham Forest'ın yenilgisiyle sonuçlandı. Aynı zamanda Aston Villa ideal formunu yakaladı ve son 6 haftadır sadece kaybetmemekle kalmadı, bir maçta da berabere kaldı. Pin Up giriş, yüksek oranlarla Oyun oynamanız için bu kadar farklı takımlar arasındaki karşılaşmada en ilginç sonucu seçmenize olanak tanıyacaktır.

Maç başlamadan önce uzmanlar Aston Villa'nın kazanabileceğine inanıyordu. Aynı zamanda Nottingham Forest'ın da kendi sahasında açıkça bir avantajı vardı, dolayısıyla takım oyundan bu kadar kolay vazgeçemezdi. Puan tablosundaki durum da bu durumu etkiledi ve bu durum ev sahibi takım için daha da tehdit ediciydi.

Muhafazakar Futbolun Zaferi

Antrenör Unai Emery, daha önce takımına zafer kazandıran klasik yüksek sıra dizilişini tercih etti. Aston Villa'nın bu seçimi onu kontra ataklara karşı daha savunmasız hale getirdi. Nottingham Forest ofsayt tuzağına düşmeseydi, rakiplerinin etkili bir savunma oluşturmaya zamanı olmayacaktı.

Premier Lig istatistiklerine göre ev sahibi takım, rakiplerine erken gol atma açısından en etkili takım oldu. Aston Villa'ya karşı atılan ilk golü de hesaba katarsak, Nottingham ilk maçında attığı gollerin yüzde 40'ını atıyor. Ev sahibi takım bu maçtaki uygulamadan sorumluydu:

  • Aina – 5 dakikada giriş yapıldı;
  • Mangala – 47. dakikada maça son verildi.

Pin-up bet, müşterilere kendi deneyiminizden kolayca görebileceğiniz birinci sınıf hizmet sunar. Burada günün en ilginç spor maçlarına Oyun oynayabilirsiniz. Harry Toffolo'nun merkezde Ola Aina'ya başarılı pası, Villans'ın beklediği gibi ilk dakikalarda rakibin gücünü bir kez daha test edecek gibi görünüyordu. Ancak gerçekte Aina atış poligonuna girmeyi başardı ve hata yapan Martinez'in topu ağlardan almaktan başka seçeneği yoktu.

Davetliler şoku atlatarak maçın gidişatını değiştirmeye çalıştı. Watkins, Zaniolo ve Cash ataklarını yaptılar ancak rakip kaleyi alamadılar. İkinci yarının başında entrika, "ormancıların" avantajını ikiye katlayan Orel Mangala tarafından kesintiye uğradı. Pinup giriş, maçın herhangi bir noktasında en olası sonuca Oyun oynamanıza olanak tanır. Beklenildiği gibi Nottingham derin savunmada kaldı ve Aston Villa'nın onu kendi yarı sahasında yenme girişimleri başarısızlıkla sonuçlandı. Sonuç 2:0 ve ev sahibi takım 12. sıraya yükselirken, Villa 4. sıradan 5. sıraya düştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler