‘Protokol Yönetim ve Nezaket Eğitimi’

‘Protokol Yönetim ve Nezaket Eğitimi’

Akyaka Kaymakamlığı tarafından SERKA 2016 yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen “Protokol Yönetimi, Nezaket Eğitimi ve Etkili İletişim” eğitimi verildi.

Zafer ŞAHİN / karsmanset.com

Eğitim, katılımcılara üç bölümde verildi. Birinci bölümde kamu kurum ve kuruluşları ve daire amirlerine, ikinci bölümde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personele ve son bölümde de muhtarlara yönelik gerçekleşti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doğan Gürdal tarafından Kaymakamlık Toplantı Salonunda verilen eğitime katılımcıların yoğun ilgisi olduğu gözlendi. Eğitime katılan kursiyerler eğitim sonunda memnuniyetlerini dile getirdiler. Katılımcılara SERKA tarafından sertifikaları verildi.

Akyaka Kaymakamı İbrahim Cengiz’de ilk günkü eğitim programına katılarak; “Nezaket eğitimi iletişim ve protokol kurallarının bilinmesinin kamu hizmetinin sunulmasında verimi arttıracağını düşündüğümüz için SERKA' ya başvurduk ve program onaylandı. SERKA yetkililerine eğitimci hocamıza ve tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

‘protokol-yonetim-ve-nezaket-egitimi’--(1).jpg‘protokol-yonetim-ve-nezaket-egitimi’--(2).jpg‘protokol-yonetim-ve-nezaket-egitimi’--(3).jpg‘protokol-yonetim-ve-nezaket-egitimi’--(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler