Remzi Aras, en güçlü adaylar arasında

Remzi Aras, en güçlü adaylar arasında

AK Parti’nin ilk kurulduğu yıllarda uzun süre Kars’ta il başkanlığı görevini yapan iş insanı ve siyasetçi Remzi Aras, AK Parti’den Kars milletvekilliği için hazırlanıyor.

Bölgede yapılan birçok ankette ilk üç isim arasına giren Remzi Aras, Kars ve bölgede sevilen siyasetçi kimliğiyle AK Parti çatısı altında birçok hizmete imza atmıştır.

“Ben AK Parti’nin bir neferi, üyesiyim, bunda sonra da üyesi olmaya devam edeceğim.” diyen Aras, “Bizim gönlümüzde Türkiye’nin ve dünyanın liderini, ülkemizim geleceği için yeniden Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtirmek, bunun için çalışacağız. Biz partiliyiz onun için elimizden geleni yapacağız, maddi ve manevi gezmediğimiz hiçbir kapıyı bırakmayacağız. 2002 yılından bu yana zaten hep kapı kapı dolaştık. Yine de dolaşacağız. Cumhurbaşkanımızı kazandırmak ve partimizin geleceği için çalışacağız. Ayrıca 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde şehrimizi parlamentoda temsil etmek ve yapılan onlarca yatırımlara yenisini eklemek için aday adayı oldum. Cumhurbaşkanımızın teveccühü ile listeye girerek seçimlerde daha iyi sonuçlar alacağız.” dedi.

8b6e4961-a807-4411-bc4f-8ee794dc0862.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler