Rize’de okullarda öğrencilerin Ramazan coşkusu

Rize’de okullarda öğrencilerin Ramazan coşkusu

Rize'de öğrenciler, teneffüs zili çalınca koridorlarda hep bir ağızdan "Kâbe'de Hacılar Hu Der Allah" ilahisine eşlik etti.

Rize'de öğrenciler, teneffüs zili çalınca koridorlarda hep bir ağızdan "Kâbe'de Hacılar Hu Der Allah" ilahisine eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da partisinin grup toplantısında "Bu yıl ayrıca ülkenin her yerinde terennüm edilen ilahilerle coşkuyu, neşeyi, manevi hazzı millet olarak hep birlikte yaşıyoruz. "Kabe'de Hacılar Hu Der Allah" ilahisini yediden yetmişe insanımızın diline ve inşallah kalbine nakşeden, ülkemizi o güzel ilahilerle tek ses, tek yürek haline getiren bestecisinden icracısına kadar tüm kardeşlerime buradan tebriklerimi iletiyorum" sözlerinin ardından Ardeşen ilçesinde de bazı okullarda ilahi zil sesi olarak ayarlandı. Herkes tarafından ilgi gören ilahi, okul koridorlarında öğrenciler tarafından hep bir ağızdan söylendi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Maarif'in Kalbinde Ramazan" projesiyle de bütünleşen etkinlikler, ortaya hayran bırakan görüntülerin çıkmasına neden oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler