Sanatçı Hüseyin Ay, Karslılarla buluştu

Sanatçı Hüseyin Ay, Karslılarla buluştu

Sanatçı Hüseyin Ay, 24 Kasım Öğretmenler Günü için Kars Seyri Sahnede sevenleri ile buluştu. Ay ilk kez geldiği Kars’ta yoğun ilgiyle karşılandı.

İzleyicilere unutulmaz anlar yaşatan Hüseyin Ay gösterilen ilgiye karşılık tekrar Kars’ta konser vermek istediğini dile getirdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay da öğretmenlerin gününü kutlarken köy ve ilçelerden gelen öğretmenlere çiçek takdiminde bulundu.

24 Kasım Öğretmenler Günü için Kars’a gelerek söyleşi yapması planlanan iş insanı ve yazar Aykut Torunoğulları ise babasının sağlık problemleri nedeni ile etkinliğe katılamadı. Etkinlikte Öğretmenler Günü için mesaj göndererek tebriklerini iletip Kars’ta anne ve babası adına yaptırdıkları okul için her koşulda eğitime verdikleri önemi bir kez daha dile getirdi. Ayrıca Sarıkamış’ta yapacakları otel de bölgede istihdam yaratacaklarının da mesajını veren Torunoğluları Orka Grup adına bir yeni evli öğretmen çiftine de tatil hediye etti.

Hlt Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Turizm Birlik Başkanı Halit Özer tarafından organize edilen konserde kendisi de öğretmenler gününü kutlarken başta sanatçı Hüseyin Ay olmak üzere Seyri Sahne ve çalışanlarına iş insanı yazar Aykut Torunoğluları’na, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay’a ve bütün etkinliklerde katkı sağlayan herkese teşekkürlerini sundu.

sanatci-huseyin-ay-karslilarla-bulustu-1.jpegsanatci-huseyin-ay-karslilarla-bulustu-2.jpegsanatci-huseyin-ay-karslilarla-bulustu-3.jpegsanatci-huseyin-ay-karslilarla-bulustu-4.jpegsanatci-huseyin-ay-karslilarla-bulustu-5.jpegsanatci-huseyin-ay-karslilarla-bulustu-6.jpegsanatci-huseyin-ay-karslilarla-bulustu-7.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler