Sarıgöl’de 5,5 kiloluk üzüm salkımı
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde üzüm hasadı sırasında bulunan 5 kilo 500 gramlık dev salkım ilgi odağı oldu.
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde üzüm hasadı sırasında bulunan 5 kilo 500 gramlık dev salkım ilgi odağı oldu.
Bağdan kesilerek kasaya getirilen üzüm salkımı, ağırlığıyla adeta kasayı doldurdu. Kasaya yalnızca birkaç salkımla birlikte yerleştirilebilen üzüm, hasat işçilerini de ilgi odağı oldu.
Kasa döşeyen kadın işçiler, bu büyüklükte salkımların nadiren görüldüğünü belirterek, "Allah verdi mi veriyor" diyerek sevinçlerini dile getirdi. İşçiler, dev salkımla hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Kaynak:
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.