Sarıkamış Kaymakamı Karaman, Meslek Yüksek Okulu’na Hoca Oldu

Sarıkamış Kaymakamı Karaman, Meslek Yüksek Okulu’na Hoca Oldu

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Meslek Yüksek Okulu’nda “Yerel Yönetimler Bölümü” öğrencilerine dersi vermeye başladı.

Sarıkamış Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yüksel Koçak, yerel yönetimler dersi için konunun uzmanı ve aynı zamanda akademisyen olan Kaymakam Karamanı davet ettiklerini söyledi.

Koçak, “2015-2016 eğitim-öğretim yılı sonuna kadar Kaymakamımız Yusuf İzzet Karaman’ın bilgi, birikimi ve tecrübelerinden öğrencilerimizin faydalanmasını istedik. Kendileri bizleri kırmayarak derslerimize girmeye başladı. Öğrencilerimiz de bundan dolayı memnun olduklarını ifade ettiler ” dedi.

Kaymakam Karaman’da, yüksekokulda öğrencilere ders vermenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Okulun daveti üzerine bu dönem itibariyle Sarıkamış Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Bölümü öğrencilerine yerel yönetim ilgili derslere girmeye başladım. Burada öğrencilerimizin hem pratik hem teorik anlamda daha iyi yetişmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz ” diye konuştu.

Öğrencilerde, hocalarının Kaymakam olmasının kendilerini heyecanlandırdığını dile getirdi.

kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler