Gençlik ve Spor Bakanlığının öncülüğünde, başta gençler olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından binlerce kişinin katılımıyla bu kutsal mücadelenin, kahraman şehitlerimizin cesaretinin ve fedakârlığının bilincinde olarak onların izinde birlik ve beraberlik içerisinde “Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı” gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda her yıl Ocak ayının ilk haftası yapılan Anma Programının bu yılki hazırlıkları başladı.
Sarıkamış Şehitlerini Anma programı hazırlıkları başladı
Yayınlanma:
Türkiye’nin dört bir yanından binlerce kişinin katılımıyla bu kutsal mücadelenin, kahraman şehitlerimizin cesaretinin ve fedakârlığının bilincinde olarak onların izinde birlik ve beraberlik içerisinde “Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı” gerçekleşiyor.
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Kars Haber