Sarıkamış'ta ilk kez sezon öncesi kapsamlı bir çalışma yapıldı

Sarıkamış'ta ilk kez sezon öncesi kapsamlı bir çalışma yapıldı

Sarıkamış'ta ilk kez sezon öncesi kapsamlı bir çalışma yapıldı

Sarıkamış Kayak Merkezi’nde ilk kez sezon öncesi kapsamlı bir çalışma yapıldı...

Türkiye'nin kış turizminde parlayan yıldızı haline gelen Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Kayak Merkezi, kristal karı ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkıyor.

Yüksek bir plato üzerinde yer alan Sarıkamış Kayak Merkezi, ormanlar arasında kristal karla kaplı pistleriyle Türkiye'de tek, Dünyada ikinci.

Dünyaca ünlü Alp Dağları'ndaki kristal kar kalitesiyle aynı olan Sarıkamış'ın kristal karı, yılın 5 ayı Sarıkamış'ı farklı kılan özelliğe sahip.

İLK KEZ SEZON ÖNCESİ KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YAPILDI

Sarıkamış Kayak Merkezi’nde ilk kez sezon öncesi kapsamlı bir çalışma yapıldı.

Sarıkamış Kayak Merkezi’nde sezon hazırlıkları kapsamında hummalı bir çalışma ile kayak pistlerinin düzenlenmesi yapılıyor.

Sarıkamışlı Turizmciler, Sarıkamış tarihinde ilk kez kayak pistine önem verildiğini ve sezon öncesi kapsamlı bir çalışma yapıldığının altını çizerek ; "Bu hizmetlerimizin yapımında desteklerini bizden esirgemeyen Milletvekilimiz Adem Çalkın, Valimiz Ziya Polat, İl Başkanımız Muammer Sancar, İl Özel İdare Genel Sekreterimiz Hayrettin Buğra Güzel, Kaymakamımız Enis Aslantatar, Milletvekili adayımız Serkant Aykul, İlçe Başkanımız Kenan Doğan, Meclis Üyesi Medeni Çetinkaya ve emeği geçenlere teşekkür ederiz" dediler.

a343.jpga11-032.jpga22-022.jpga333-018.jpga4444-006.jpga55767.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler