Şehit Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin adı Kağızman'da bir parka verildi

Şehit Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin adı Kağızman'da bir parka verildi

Kağızman'da İstiklal meydanındaki parka şehit Şehit Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin adı verildi.

Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, KarsIn Kağızman ilçesi İstiklal meydanındaki Parka Kağızman'ın Çemçe bölgesinde terör örgütü PKK'ya yönelik olarak 18 Mayıs 2020 tarihinde düzenlenen operasyona gönüllü timle katılan ve şehit düşen Kağızman Jandarma Komando Taburu 2. Jandarma Komando Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin isminin verildiğini açıkladı.

Şehit Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin terörle mücadelede başarılı çalışmalar yaptığını anlatan Başkan Yıldız, "İlçemiz Jandarma Komando Bölük Komutanı olarak görev yaparken gönüllü olarak katıldığı Çemçe Bölgesindeki  operasyonda bölücü terör örgütü ile girdiği çatışmada kahramanca çatışarak teröristlere geçit vermeyen ve vatanı için şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi anısına şehir merkezimizde bulunan parka adı verilmiş ve kendi gibi vatanı için canını feda eben ve şehit düşen vatan evlatları ile birlikte adı ebediyen yaşatılacaktır.
Bu topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet acılı ailelerine sabırlar diliyorum." şeklinde konuştu.

sehit-yuzbasi-ferhat-ciftcinin-adi-kagizmanda-bir-parka-verildi-(1).jpgsehit-yuzbasi-ferhat-ciftcinin-adi-kagizmanda-bir-parka-verildi-(2).jpgsehit-yuzbasi-ferhat-ciftcinin-adi-kagizmanda-bir-parka-verildi-(3).jpgsehit-yuzbasi-ferhat-ciftcinin-adi-kagizmanda-bir-parka-verildi-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler