Selim Belediye Başkanı Altun: “Yeni belediye binası açılışa hazır"

Selim Belediye Başkanı Altun: “Yeni belediye binası açılışa hazır"

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, çok amaçlı yeni belediye hizmet binasının açılışını, Mayıs ayının sonunda yapacaklarını söyledi.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

İçerisinde 500 kişilik düğün salonun da olacağı çok amaçlı yeni belediye binasının 4,5 milyon TL tutarındaki finansmanının hemşerimiz İstanbul Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek tarafından üstlenildiğini belirten Altun, kendisine şahsı ve ilçe halkı adına şükranlarını sundu.

Başkan Altun, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in Selim’e kazandırdığı belediye binası ile ilçenin gelişmesine paralel olarak mevcut belediye hizmet binasının yerine de bölgedeki diğer ilçelere örnek teşkil edecek bir ilçe meydanı yapacaklarının da müjdesini verdi.

Yeni belediye binasının açılışını Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in de katılımıyla Mayıs ayının ilk haftası ile Ramazan ayı öncesi yapacaklarını da gazetemize açıklayan Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun: “Mevcut belediye hizmet binamız yaklaşık olarak 45 yıllık bir binadır. Göreve geldikten sonra bazı rötuşlar ve tamiratlar yaptık. ‘Aslan yattığı yerden belledir’ diyerek hizmet verdiğimiz binanın daha güzel ve kullanışlı olmasına önem vermek gerek. Bina eski olduğu için pansuman tedbirlerle de binayı kurtarmak mümkün olmuyor. Çok hafif bir etkide bile sallanmaya başlıyor. Binamızın yenilenmesi veya güçlendirilmesi gerektiğini biliyoruz. İkili ilişkilerimizin de etkisiyle Beykoz Belediye Başkanımız Sayın Yücel Çelikbilek, 4,5 Milyon TL bütçesinin tamamı kendileri karşılayarak belediye binamızı yaptırdı ve yapımı tamamlanmak üzeredir. Kendisine ilçem ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. Sayın Başkanımız başka ilçelere de bu türden destekler veriyor ama Selim için başka bir sayfa açtılar. Kendisini ziyaret ettiğimizde de her konuda özellikle sağlık konusunda olduğu gibi Selim’e devasa bir parkta kazandırdı. Kendisine hangi talep ile gittikse bizi boş geri çevirmedi. Hizmete girecek olan belediye hizmet binası on yıllarca ilçeye hizmet verecek. Binanın ikinci katını ikiye böldük. İkinci katın yarısı 500 kişilik çok amaçlı düğün salonu olacak. Çünkü Selim’de bir düğün salonunun olmaması da çok büyük bir eksiklikti. Diğer yarısı ise başkanlık makamı olacak. İlçemize yakışır bir bina yapacağız. Her türlü donanımını olmasını planladık. Hizmete girdikten sonrada uzun yıllar dokunmadan ilçenin gelişmesine paralel olarak çok yünlü hizmet verecek. Mevcut hizmet binamızı da yıkarak yerine kendi projemiz olan çok özel ve örnek bir ilçe meydanı yapacağız. Muhtemelen Mayıs ayının başında veya Ramazan ayına girmeden Sayın Yücel Çelikbilek’in de katılacağı törenle açılışını yapacağız.”dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler