Selim Belediyesi’nden örnek proje

Selim Belediyesi’nden örnek proje

Selim Belediyesi “Sosyal Sorumluluk Projesi” ile ihtiyaç sahiplerine kişisel bakım yapacak

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun’un talimatlarıyla Nisan ayında hayata geçirilecek "Yalnız Değilsiniz 1" isimli Sosyal Sorumluluk Projesiyle ilçe ve köylerinde bulunan bakıma muhtaç, yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar evlerinde ziyaret edilerek kişisel bakımları yapılacak. 

Selim Belediye Başkanlığı’nca tek tek hayata geçirilen projeler vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılanıyor. Belediyecilik hizmetini vatandaşların istek ve beklentilerini göz önüne alarak, vatandaşların nasıl bir belediye hizmeti beklediklerinden yola çıkarak veren Başkan Coşkun Altun, ilçenin kanayan yarası haline gelmiş Modern Oto Gar Projesi’nin ardından yeni bir sosyal sorumluluk projesi de hayata geçirdi.

Özellikle kimsesiz, yardıma muhtaç vatandaşların sorun ve sıkıntılarını çözmenin hesaplarını yapan Başkan Coşkun Altun, Nisan ayı içerisinde hayata geçireceği “Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında ilçe merkezi ve köylerdeki yaşlı, ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç vatandaşların başta sağlık olmak üzere bütün kişisel bakımları yaptıracak.
Toplumun her ferdine ulaşmanın en büyük görevleri olduğunu ifade eden Başkan Altun, “Sahip olduğumuz değerlerin kıymetini bilerek toplumun her ferdine ulaşarak hizmet etme gayreti içerisindeyiz. Projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Selim Belediyesi olarak bakıma muhtaç yaşlılarımızı ilçe merkezi ve köylerimizdeki ikamet ettikleri yerlerde ziyaret edip periyodik aylık ev ve kişisel bakımlarını yapacağız” dedi.

Selim Belediye Başkanlığı’nca Nisan ayı içerisinde hayata geçirilecek proje kapsamında belediye bünyesinde bulunan dalında uzman personeller tarafından vatandaşlara evde bakım hizmeti verilecek. Proje ile yaşlı, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşların kişisel bakımlarının yanı sıra ihtiyaçları da karşılanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler