Selim Belediyesinin Eğitim Destekleri Bu Yıl da Devam Ediyor

Selim Belediyesinin Eğitim Destekleri Bu Yıl da Devam Ediyor

Kars Selim İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun’un öğrencilere yönelik “Kültür ve Tarih” destekleri devam ediyor.

Selim Belediye Başkanı Çoşkun Altun hemen hemen her yıl, bazı yıllar ise yıl içerisinde birden fazla İlçede bulunan İlk, Orta ve Lise öğrencilerine yönelik düzenli olarak “Kültür ve Tarih” adı altında desteklerde bulunuyor. Bu destekler içerisinde İlçe öğrencilerine “Önce Kentimizi Tarihimizi, Kültürümüzü Tanıyalım ve Öğrenelim” sloganıyla öğrencilere Ani Ören Yeri ve Kars merkezde inanç ve kültür turizmini yaşatıyor. Öğrenciler içerisinde Ani Ören Yerini, Kars Kalesini ve Ebu-l Hasan Harakani Türbesini görmemiş ve de duymamış öğrencilere ise bu bilgiler aktarılırken, Kars merkeze gelme fırsatı olmayan öğrencilere de kent merkezi gezdiriliyor.

Bu nedenle İlçe gençlerine ve öğrencilerine sürekli gezi ve eğitim desteklerinde bulunan Başkan Altun, her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilere yönelik Tarih, Kültür ve İnanç Turizmi hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla 07 Mayıs 2017 Pazar günü 100’ün üzerinde öğrenci ile Kars’ı gezip ve öğretecek.

Öte yandan Belediye Başkanı Coşkun Altun’un da bu gezide her detaya dikkat etmesi, öğrenciler ile tek tek ilgilenmesi, gezi esnasında sürekli yanlarında yer alması ayrıca dikkat çekiyor.

selim-belediyesinin-egitim-destekleri-bu-yil-da-devam-ediyor.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler