Selim Köylülerinin Asfalt Sevinci

Selim Köylülerinin Asfalt Sevinci

Bu yıl köy yollarının asfaltlanması köylerde sevinçle karşılandı.

Bunlardan biriside Selim’e bağlı Büyük Oluklu köyü sakinleri. Köy Muhtarı Nusret Gül, İl Özel İdaresince asfaltlanan köy yolundan biran olsun ayrılmıyor. Sevinci gözlerinden okunan muhtar Gül, verilen hizmetten oldukça memnun olduğunu söylüyor.

Özellikle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a çok teşekkür ettiğini her fırsatta dile getiriyor. Muhtar Nusret Gül, köylülerin yaşamış olduğu mutluluğu da sözlerine ekleyerek içinden geçenleri şöyle ifade etti:

“Sayın Bakanımız, Karsımızın gururu Ahmet Arslan’a sonsuz teşekkür ediyorum. Kars ilimizin bütün köylerinin sorunlarını çözüyor. Kendisinden Allah razı olsun. Sayın Valimiz Rahmi Doğan beye de çok teşekkür ediyorum. Her defasında bizlerle ilgileniyor. Kaymakam beye de teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmıyor. Sorunlarımızla ilgileniyor. İl Özel İdaresi Genel Sekreterine, İl Özel İdaresi bütün çalışanlarına çok ama çok teşekkür ediyorum. Asfalt olan yolumuz bizleri çok sevindirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”  

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler