Selim'de Hizmetler Bir Bir Halka Sunuluyor

Selim'de Hizmetler Bir Bir Halka Sunuluyor

Kars'ın Selim İlçesinde başlayan ve kısa sürede tamamlanan çok sayıda hizmet vatandaşın hizmetine sunma aşamasına geldi.

Selim İlçe Belediye Başkanı Coşkun Altun, Cumhuriyet Mahallesi 15 Temmuz Şehitler Parkı, Celal Aras Parkı, Yücel Çelikbilek Parkı ile Yürüyüş ve Bisiklet Yolu projelerinin tamamlandığını dile getirerek, "Her zaman hizmet aşkıyla çıktığımız bu kutlu yürüyüşte ilçemizin daha güzel daha yaşanılır kılmak için söz verdiğimiz gibi hizmetlerimizi bir bir halkımıza sunmaya çalışıyoruz. Cumhuriyet mahallesi 15 Temmuz şehitler parkı, Celal Aras parkı, yücel çelikbilek parkı ve yürüyüş ve bisiklet yolu projelerimiz tamamlanmış ve hizmete sunma aşamasına getirdik. İlçemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

selimde-hizmetler-bir-bir-halka-sunuluyor-(1).jpgselimde-hizmetler-bir-bir-halka-sunuluyor-(2).jpgselimde-hizmetler-bir-bir-halka-sunuluyor-(3).jpgselimde-hizmetler-bir-bir-halka-sunuluyor-(4).jpgselimde-hizmetler-bir-bir-halka-sunuluyor-(5).jpgselimde-hizmetler-bir-bir-halka-sunuluyor-(6).jpgselimde-hizmetler-bir-bir-halka-sunuluyor-(7).jpgselimde-hizmetler-bir-bir-halka-sunuluyor-(8).jpgselimde-hizmetler-bir-bir-halka-sunuluyor-(9).jpgselimde-hizmetler-bir-bir-halka-sunuluyor-(10).jpgselimde-hizmetler-bir-bir-halka-sunuluyor-(11).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler