Selim’de “Sağlık İçin Hepimiz İçin” denetimi yapıldı

Selim’de “Sağlık İçin Hepimiz İçin” denetimi yapıldı

İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Türkiye genelinde "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla gerçekleştirilen koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler kapsamında Selim’de de denetimler gerçekleşti.

Volkan KARABAĞ

Selim Kaymakamı Suat Hatam ve Belediye Başkanı Coşkun Altun, kurum müdürleriyle, genel kolluk birimlerinin de katılımıyla birlikte denetime çıktı.

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda tüm il ve ilçelerde valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, genel ve özel kolluk birimlerinin katılımıyla "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler yapılırken bu kapsamda Selim’de de denetimler gerçekleştirildi. Selim Kaymakamı Suat Hatam ve Belediye Başkanı Coşkun Altun, beraberlerinde kurum müdürleriyle, genel kolluk birimlerinin de katılımıyla birlikte Selim’de market, lokanta, pazar yerleri ve gıda üzerine üretim yapan imalathaneler başta olmak üzere birçok iş yeri ve vatandaşların toplu kullanım alanlarında denetim gerçekleştirdi.

ALTUN’DAN MASKE VE MESAFE ÇAĞRISI

Selim’de pazar yerlerinin yanı sıra iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, taksiler ve tüm yaşam alanlarında denetim yapıldı. Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, denetimlerde esnaf ve vatandaşlardan daha duyarlı olmalarını ve sosyal mesafe ile maske kuralına uymalarını isteyerek “İçişleri Bakanlığımızın koordinasyonunda Selim Kaymakamlığımızla birlikte ilçemizde denetimler gerçekleştirdik. Koronavirüs salgınını ancak el ele vererek yenebiliriz. Herkesin bu mücadeleye katkı sunması gerekiyor. Temizlik, maske ve mesafe kuralına her zamankinden daha fazla özen göstermeliyiz. Vatandaşlarımızın da kurallara uymalarını özellikle istiyoruz” diye konuştu.

selim’de-“saglik-icin-hepimiz-icin”-denetimi-yapildi-(1).jpgselim’de-“saglik-icin-hepimiz-icin”-denetimi-yapildi-(2).jpgselim’de-“saglik-icin-hepimiz-icin”-denetimi-yapildi-(3).jpgselim’de-“saglik-icin-hepimiz-icin”-denetimi-yapildi-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler