Şerefcan’dan Sarıkamış’a mektup var…

Şerefcan’dan Sarıkamış’a mektup var…

Vali Öksüz, Sarıkamış Şehitlerine yazılan mektuba duyarsız kalmadı.

Volkan KARABAĞ

Bursa’da ikamet etmekte olan Şerif Artış İlkokulu üçüncü sınıf öğrencisi hafif otizmli 9 yaşındaki Şerefcan Koçkar, Sarıkamış Şehitlerine bir mektup yazdı.

Şerefcan’ın öğretmeni Dilber Küçük tarafından sosyal medyada paylaşılan mektubu gören ve okuyunca çok duygulanan Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Şerefcan’ın ailesiyle iletişime geçerek, Şerefcan’ın yazdığı mektuptan çok etkilendiğini ve çocuklarını vatan, millet, bayrak sevgisiyle yetiştiren ailesi ve öğretmenine teşekkürlerini iletti.

Vali Öksüz, Sarıkamış Şehitlerinin, Allahuekber Dağları'nda, Sarıkamış’ta, fedakârlığın, tahammülün, inancın, cesaretin, kahramanlığın ve kardeşliğin destanını yazdığını belirterek, aziz şehitlerimizin yaktığı meşalenin, sonsuza kadar yolumuzu aydınlatacağını söyledi. Türk Milletinin bu destana sahip çıkacağını, kutsal emanetin asla ve asla yere düşürülmeyeceğini, şehitlerimizin mübarek al kanıyla yazdığı kahramanlık anıtı olan vatanımıza sahip çıkılacağını, korunacağını, gönlümüze ve dimağımıza nakşolan Şehitlerin adlarının, sonsuza kadar yaşayacağını belirtti.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Şerefcan’a çeşitli hediyeler gönderdi.

serefcan’dan-sarikamis’a-mektup-var….jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler