Serhat Kalkınma Ajansı Fotoğrafçılık Eğitimleri Başlıyor

Serhat Kalkınma Ajansı Fotoğrafçılık Eğitimleri Başlıyor

Günümüz fotoğraf teknolojilerini tanıyarak global Dünya’ya entegre olmalarının önünü açmak amacıyla Ağrı ve Ardahan illerinde Fotoğrafçılık Eğitimleri düzenlenecektir.

Serhat Kalkınma Ajansı tarafından Ardahan Üniversitesi ve Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi işbirliği ile bölge tanıtımına katkıda bulunmak, gençlerin günümüzün öncü sektörlerinden birisi olan görsel medya ve fotoğrafçılık alanlarına giriş yapmalarını sağlamak, bunun yanında günümüz fotoğraf teknolojilerini tanıyarak global Dünya’ya entegre olmalarının önünü açmak amacıyla Ağrı ve Ardahan illerinde Fotoğrafçılık Eğitimleri düzenlenecektir.

Usta foto muhabir ve fotoğraf sanatçısı Bünyamin AYGÜN’ün eğitmenliğindeki etkinlikler, 17-19 Mayıs 2024 tarihlerinde Ağrı ve 24-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Ardahan illerinde gerçekleştirilecektir. 2 gün teorik, 1 gün pratik (saha çalışmaları) şeklinde tertip edilecek eğitimlerde yaş sınırı bulunmayacak, 18 yaşından küçük katılımcılar “Veli Muvafakatname Belgesi” ibraz ederek etkinliğe katılım sağlayabileceklerdir. Kontenjanlar il başına 25 kişi ile sınırlı olacak ve başvurular Ağrı için 15 Mayıs 2024, Ardahan ili için ise 22 Mayıs 2024 tarih, saat 17:00’e kadar aşağıda belirtilen “Başvuru Linki”nden formların online olarak eksiksiz bir şekilde doldurulması ile yapılacaktır.

Başvuru Linki: https://forms.gle/nxiBW58EJW71Tx6V8

Kaynak:Hatice Kavşut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler