Servis Şoförleri Bilgilendirildi!

Servis Şoförleri Bilgilendirildi!

Kars Susuz Kaymakamlığı organizesi ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince servis şoförleri bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ercan Işık Onarıcılar, İlçe Emniyet Amiri  Deniz Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Yahşi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Zengi, Okul Müdürleri ve Servis şoförlerinin katıldığı toplantıda, kar yağışı ile birlikte daha dikkatli araç kullanma ve gerekli tedbirlerin alınması amacıyla yapılan toplantıda, araç bakımlarının yaptırılması, kış şartlarına uygun lastiklerin takılması ve gerektiğinde kullanmak üzere zincirlerin araçta bulundurulması gerektiği hatırlatıldı.

Haberlere yansıyan trafik kazalarından görüntüler eşliğinde yapılan toplantıda can ve mal güvenliği için daha dikkatli araç kullanılmasının, kurallara uyulmasının gerekliliği ve önemine dikkat çekildi.

Araç kullanırken uyulması gereken kurallar ve yapılmaması gerekenler anlatıldı, tecrubeler paylaşıldı.

Servis araçlarında can taşındığı, tedbirsizlik ve dikkatsizlik nedeniyle kaybedilen bir canın onlarca hatta yüzlerce insanı üzdüğü ve telafisinin mümkün olmadığı vurgulandı.

servis-soforleri-bilgilendirildi!-(1).jpgservis-soforleri-bilgilendirildi!-(2).jpg

kha

Önceki ve Sonraki Haberler