Mersin'in Anamur ilçesinde bir kişinin silahla yaralandığı olaya karıştığı belirlenen 2 kardeş yakalanarak tutuklandı.
Olay, İskele Mahallesi'nde bulunan bir restoran önünde meydana geldi. İddiaya göre, şüpheli B.E. ile S.A. arasında çıkan tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü. Bunun üzerine B.E.'nin çağırdığı ağabeyi A.V.E., tabancayla S.A.'ya ateş açtı. Yaralanan S.A., olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mersin'e sevk edilerek tedavi altına alındı.
Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde polisin yaptığı çalışmayla şüpheli kardeşler A.V.E., B.E. ile onun kadın arkadaşı S.U.'yu yakalanarak gözaltına alındı
Olayda kullanıldığı değerlendirilen tabanca da ele geçirildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanıp Anamur Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden 2 kardeş kasten öldürmeye teşebbüs suçundan tutuklandı, S.U. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kaynak:İHA