Sinop’ta oryantiring heyecanı

Sinop’ta oryantiring heyecanı

Sinop Oryantiring İl Birinciliği yarışmaları, 10 farklı okuldan öğrencilerin katılımıyla Boyabat ilçesinde gerçekleştirildi.

Sinop Oryantiring İl Birinciliği yarışmaları, 10 farklı okuldan öğrencilerin katılımıyla Boyabat ilçesinde gerçekleştirildi.

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından 6 farklı kategoride düzenlenen yarışmalara, 5 ilkokul ve 5 ortaokuldan 10-14 yaş grubundaki öğrenciler katıldı. Boyabat Orta Çarşı'nın tarihi sokaklarında oluşturulan parkurlarda gerçekleştirilen yarışmalar, sporculara hem rekabet hem de heyecan dolu anlar yaşattı.

Yarışmaları çocuklarının heyecanına ortak olmak isteyen aileler de yakından takip etti. Organizasyonun sonunda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Başarılı öğrencilere madalya ve kupaları takdim edildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir