'Size Hizmetkar Olmak İçin Buradayız!'

'Size Hizmetkar Olmak İçin Buradayız!'

AHMET ARSLAN: BİZ SİZE HİZMETKAR OLMAK İÇİN BURADAYIZ. AK PARTİ’Yİ GÜÇLÜ DESTEKLEMELİYİZ SELAHATTİN BEYRİBEY: BİZ İSTİKRAR İSTİYORUZ, TEK BAŞINA İKTİDAR OLMADAN İSTİKRAR OLMUYOR. GÜVEN ORTAMI İSTİYORUZ VE BUNU DA ANCAK AK PARTİ SAĞLAR

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan ve Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettikleri Akyaka ilçesinde coşkulu şekilde karşılandılar. Kalabalık bir heyetle ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden adaylar, gördükleri ilgi karşısında Akyakalılara teşekkür ettiler. Vatandaşlarla tek tek tokalaşıp, onlara sarılarak istek ve taleplerini dinleyen adaylar, AK Parti’nin Türkiye’de istikrarı inşa ettiğini ve bu istikranın 1 Kasım seçimlerinin ardından yeniden dünyaya kanıtlanacağını söylediler.

Dün sabah erken saatlerde Kars’tan hareket eden adaylar, Akyaka ilçesinde Belediye binasının önünde karşılandılar. Belediye ziyaretinin ardından ilk durak AK Parti Seçim Bürosunun açılışı oldu.

AK Parti seçim bürosunun açılışını: Kars AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın ile birlikte yapan Adaylar Ahmet Arslan ve Selahattin Beyribey, açılışın ardından vatandaşları ve esnafları ziyaret ettiler.

SİZE HİZMETKAR OLMAK İÇİN BURADAYIZ

Ahmet Arslan esnaf ve vatandaş buluşmasında yaptığı konuşmada, “Biz size hizmetkar olmak için buradayız. Bende, Selahattin Beyribey hocam da Suat Ögel kardeşim de elbette ki teşkilatlarımızla birlikte sizlerin huzurunuzdayız. Hayvancılıkla, çiftçilikle uğraştığınız için şöyle söyleyeyim; Ben geldim sana hizmetkarım. sende benim omzuma kazmayı, küreği verdin ‘hadi tarlaya git’ dedin oyunu verdin. Senin oyun bizim sırtımızda ‘kazma kürek’ oldu, biz Ankara’ya güçlü gittik. Yani tarlaya güçlü gittik. Peki iyi güzel de tarla ekilmemişse, tarlada hasat yoksa, tarlayı sürecek kotan yoksa benim hizmetkarlığımın da bir kıymeti yok. O yüzden AK Parti’yi güçlü desteklemeliyiz. AK Parti tek başına iktidar olmalı. Ak Parti Ankara’da güçlü olmalı ki sizin bizim omzumuza yüklediğiniz sorumluluk gereği, gidip ilçemize ve ilimize hizmetler getirelim. O konuda hiç şüpheniz olmasın.” dedi.

Arslan ayrıca, “Adaylarınızın tecrübesi, birikimi göstermiştir ki; yeter ki siz sorumluluk verin biz onun gereğini yaparız. Bizim sizden tek ricamız; biz önemli değiliz, partimiz önemli. Partimiz güçlü bir iktidar olursa Allah’ın izniyle biz hizmetimizi en iyi şekilde yapacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.

İSTİKRAR İSTİYORUZ

Dr. Yusuf Selahattin Beyribey de, “İnsanlarımız eskiden hastane kuyruklarında beklerken şimdi evine kadar doktor gönderiyoruz, bakım gönderiyoruz. Bunların hepsi hayaldi kardeşlerim. Biz istikrar istiyoruz. Tek başına iktidar olmadan istikrar olmuyor. Koalisyon döneminde ülke büyümemiştir, kâr payı oluşmamıştır. İkincisi; ben huzur istiyorum. Evimde oturmak istiyorum, gecenin 01.00’inde de olsa arabama binip dağın tepesine çıkmak istiyorum. İstediğim yere rahatlıkla gitmek istiyorum. Biz güven ortamı istiyoruz ve bunu da ancak AK Parti sağlar. Ben sizlerin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için AK Parti diyorum. Sayın Akyakalı hemşehrilerim; 1991 yılından beri ailemizi büyüterek buralara geldik. Benimle beraber olduğunuz için teşekkür ederim. Ben Kars sevdalısı bir adamım, bu sevdam 1991 yılından beri büyüyerek devam ediyor. Aşkım Kars aşkıdır, hepinizi seviyorum saygıyla selamlıyorum teşekkür ederim.”

Akyaka esnafını tek tek ziyarek ederek kucaklaşan adaylar, köy ziyaretleriyle seçim çalışmalarını sürdürdüler.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler