Bu bağlamda sene başında ilkokul 2, 3, 4. Sınıf ve ortaokul 5, 6, 7. Sınıfların seçmiş oldukları kulüpler ilk dönemi değişik gösteri ve etkinlik yaparak tamamladılar. Her kulüp en az bir çalışma ya da etkinlik parolasıyla yola çıkan kulüpler kendi alanlarında güzel çalışmalara imza attılar. Bu kulüplerden Tekvando ve Folklor Kulüpleri de birbirinden güzel gösterilerle izleyenlere keyifli dakikalar geçirttiler.
Programa İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlandı. Ardından Folklor kulübü öğrencileri sırasıyla Artvin yöresine ait “Döne”, Sivas yöresine ait “Madımak” ve Antep yöresine ait “Ördek “oyunları sergilediler.
Sultan Alparslan Eğitim Kurumları Müdürü Fatih Akaslan, “Değerli misafirler, okulumuzda folklor ve tekvando kulüplerinin yanı sıra diğer kulüplerimizin çalışmaları da devam etmektedir. Satranç-Futbol-Basketbol-Voleybol-Masa Tenisi kulüplerimiz okulumuzu sportif müsabakalarda temsil etmekte; Hayal Et ve Yap, Akıl Oyunları, El Becerileri gibi kulüplerimiz okul içi sergiler yapmakta; Folklor, Tekvando, Jimnastik, Bağlama ve Keman Kulüplerimiz gösteri yapmaktadırlar. Ayrıca Matematik Olimpiyatı kulübü öğrencilerimiz yapılacak olan ulusal ve uluslararası olimpiyatlar için çalışmalarını sürdürmektedirler. Gösteride emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Program Folklor ve Tekvando Kulübü öğrencilerine Başarı Belgesi, eğitmenlerine de Plaket takdim edilerek program sona erdi.
.jpg)