Susuz Demokrasi Nöbetinde

Susuz Demokrasi Nöbetinde

15 Temmuz gecesi ordu içinde örgütlenen FETÖ üyeleri tarafından yapılmak istenen darbe girişimine karşı Susuzlular da ilk geceden itibaren dik durarak tepkilerini gösterdi.

Tacettin DURMUŞ / KARS

Susuzlu vatandaşlar da ilk günden itibaren her gün akşam ilçe merkezinde toplanarak demokrasisine, devletine sahip çıkmak amacıyla yürüyüş düzenledi.

Yürüyüşlere İlçe Kaymakamı Yusuf İzci, Belediye Başkanı Murat Uray, Jandarma Komutanı Ercan Onarıcılar, Emniyet Amiri Deniz Engin, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bulut, mahalle ve köy muhtarları, daire amirleri ve her yaştan Susuzlu vatandaşlar katıldı. Demokrasi nöbetinde darbede hayatını kaybeden vatandaşlar için dualar edilirken, hep bir ağızdan İstiklal Marşımızın okunuyor.

Demokrasi nöbeti ile ilgili olarak açıklamada bulunan Susuz Kaymakamı Yusuf İzci ve Belediye Başkanı Murat Uray, “Vatan hainleri tarafından yapılmak istenen darbe girişimine karşı ilk günden itibaren ülkemizin her köşesinde olduğu gibi ilçemizde de demokrasiye sahip çıkma anlamında demokrasi nöbetleri tutuluyor. Vatandaşların demokrasilerine devletine sahip çıktığını açıkça ortaya koyuyor.  5 gün boyunca sokaklara çıkan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Demokrasi nöbetlerine her akşam ilçe merkezinde devam edilecek” dediler. 

susuz-demokrasi-nobetinde-(1).jpgsusuz-demokrasi-nobetinde-(2).jpgsusuz-demokrasi-nobetinde-(3).jpgsusuz-demokrasi-nobetinde-(4).jpgsusuz-demokrasi-nobetinde-(5).jpgsusuz-demokrasi-nobetinde-(6).jpgsusuz-demokrasi-nobetinde-(7).jpgsusuz-demokrasi-nobetinde-(8).jpgsusuz-demokrasi-nobetinde-(9).jpgsusuz-demokrasi-nobetinde-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber