Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu

Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu

Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Susuz Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam Yusuf İzci, daire amirleri, şehit ve gazilerinin aileleri katıldı. 

Kaymakam Yusuf İzci, devletin ve hükümetin tüm imkanları ile şehit ailelerinin ve gazilerin emrinde olduklarını belirtti. 

Kaymakam İzci, şehit ve gazi yakınlarının her türlü istek ve sıkıntılarında her an yanlarında olduklarını söyledi. 

Kaymakam Yusuf İzci, “Şehitlerimiz ve gazilerimizin kendilerine ihtiyaç duyulduğu anda bir an bile tereddüt etmeden bu vatan için en kutsal varlıkları olan canlarını feda ettiler. Şehitlerimiz ve gazilerimizin haklarının ödeyemeyiz. Bu vesile ile bu eşsiz vatanı bize miras bırakan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise sağlıklı ve uzun ömürler dilerim” dedi. 

susuz-kaymakami-yusuf-izci,-sehit-ve-gazi-aileleriyle-iftarda-bulustu--(1).jpegsusuz-kaymakami-yusuf-izci,-sehit-ve-gazi-aileleriyle-iftarda-bulustu--(2).jpegsusuz-kaymakami-yusuf-izci,-sehit-ve-gazi-aileleriyle-iftarda-bulustu--(3).jpegsusuz-kaymakami-yusuf-izci,-sehit-ve-gazi-aileleriyle-iftarda-bulustu--(4).jpegsusuz-kaymakami-yusuf-izci,-sehit-ve-gazi-aileleriyle-iftarda-bulustu--(5).jpeg

Kaymakam Yusuf İzci, yemek sonrasında şehit ve gazi aileleriyle bir süre sohbet etti. Kaymakam İzci, yemeğe katılanlara da teşekkür etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler