Susuz’da Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı

Susuz’da Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı

Kars’ın Susuz ilçesinde ‘Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitim Planlama ve İşbirliği Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Program; Susuz İlçe Kaymakamı Yusuf İzci başkanlığında İlçe Jandarma komutanı Ercan Işık Onarıcılar, İlçe Emniyet Amiri Deniz Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Uğurluel, İlçe Özel İdare Müdürü Fatma Kafkaslı, Ziraat Odası Başkanı Fahrettin Katkay, Daire Amirleri, Okul Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla Kaymakamlık Toplantı salonunda yapıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ergül Okulmuş, 2015 -2016 Eğitim Öğretim Yılı çalışmalarını hakkında bilgi verdi. Katılımcılardan; İlçe Jandarma Bölük Komutanı, Kalorifer Ateşçilik kursu ve Fotoğrafçılık kursu, Milli Eğitim Müdürü Özellikle Yatılı okullarda çalışanlar için Hijyen Eğitimi Kursu ve Göreve yeni başlayan Müdür Yetkili Öğretmenler için Yazışma Kuralları kursu, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı İlk Yardım Kursu açılmasının faydalı olacağını ifade ettiler.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü, 2016- 2017 Eğitim Öğretim yılında; Öğrenciler için destekleme ve yetiştirme kursları, Süt sığırcılığı, Sığır besiciliği, Arı Yetiştiriciliği gibi bölgenin ihtiyacı olan kursları açmaya özen gösterileceğini belirtti.

2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılının hayırlı ve başarılı olması dilekleriyle toplantı bitirildi.

kha

Önceki ve Sonraki Haberler