TANAP Bölgemizin En Önemli Projelerinden

TANAP Bölgemizin En Önemli Projelerinden

BOTAŞ-TANAP Arazi Hakları Kuruluşu (AHK), Kamulaştırma Direktörü İsmail Hakkı Çiçek ve ekibi Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Ötegen'i ziyaret etti.

TANAP Bölgemizin En Önemli Projelerinden

BOTAŞ-TANAP Arazi Hakları Kuruluşu (AHK), Kamulaştırma Direktörü İsmail Hakkı Çiçek ve ekibi Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Ötegen’i ziyaret etti.

Azerbaycan’dan gelen doğalgaz boru hattı çalışmaları hakkında Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Fahri Ötegen ile bilgi alışverişinde bulunan Çiçek, BOTAŞ-TANAP AHK Kamulaştırma Direktörlüğüne bağlı Kısım Şefliğinin ve yürüttüğü çalışmaların bölgeye canlılık getireceğini söyledi.

Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalanan Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) hem ülkemiz hem de bölgemiz için öneminde değinen Fahri Ötegen, “Türkiye ve Azerbaycan tarafından hayata geçirilecek proje, bölgemiz açısından da büyük önem taşımaktadır ve bölgemizdeki ekonomik unsurlara etki ederek ekonomik canlılığı arttıracaktır” dedi. Özellikle Kars ilinin, boru hatları ve Uluslararası geçiş güzergahları açısından stratejik önemine vurgu yapan Fahri Ötegen, “bu ve buna benzer projeler her dönemde ilimizin ekonomisi için önem arz etmektedir” dedi. karsmanset.com

Önceki ve Sonraki Haberler