Tarfin’deki yenilikler ve gelişmeler anlatıldı

Tarfin’deki yenilikler ve gelişmeler anlatıldı

Kars Kale Restoran’da düzenlenen toplantıya Doğu Anadolu Yetkili Tarfin Satış Noktaları, Tarfin Doğu Anadolu Bölge Müdürü Onur Ağdaş,Tarfin Satış Direktörü Tolga Yücel ve Tarfin ekipleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Tarfin Satış Direktörü Tolga Yücel ise “Bizi bugün yalnız bırakmadığınız ve Tarfin ailemizi tercih ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.” Tolga Yücel, Yetkili Tarfin Satış Noktalarına, Tarfin’deki yenilikleri ve gelişmeleri aktardı.

Konuşmaların ardından satış noktalarının soru ve talepleri tek tek dinlenerek çözüm önerileri sunuldu.

TARFİN Tarım A.Ş. hakkında;

Tarfin Tarım A.Ş. olarak üreticilerin ülkemizin geleceğindeki en büyük pay sahibi olduğuna inanmakta ve kuruluşumuzdan itibaren Türk çiftçisine her daim destek olmak için faaliyetlerimizi satış noktaları ile birlikte sürdürmekteyiz.
Geliştirdiğimiz makine öğrenmesine dayalı tarımsal risk skorlama modelini kullanarak, Türk çiftçilerinin gübre, tohum ve yem gibi tüm tarım girdilerine uygun fiyatlar ve hasatta ödeme fırsatları ile ulaşmalarını sağlamaktayız.

Mobil uygulamamız ile çiftçilerimizin bulunduğu bölgelerdeki en güncel gübre, yem ve diğer tarım girdilerindeki fiyatları karşılaştırmalı olarak sunabilmekte ve çiftçilerimizin en uygun fiyatları bulması için onlara farklı alternatifler gösterebilmekteyiz.
Bugün çiftçilerimiz, mobil uygulamamız ve 80 ildeki 1100’den fazla yetkili Tarfin satış noktamız ile bize kolayca ulaşabilmekte. Tarfin’den tarım ihtiyaçlarını vadeli ya da peşin olarak satın almak isteyen çiftçiler, bulundukları ildeki satış noktalarımızı ziyaret ederek, işlemlerini 3 dakika içerisinde tamamlayabilmekte ve ürünlerini anında teslim alabilmektedir.

Tarfin’den yaptıkları alışverişler ile çiftçilerimiz hem ihtiyaçlarını uygun fiyat seçenekleri ile satın alır hem de ipotek gibi ek yükümlülükler altına girmezler. Tüm çiftçiler, ürünlerine, bölgelerine özel hasat tarihine göre ödeme gününü belirler ve tüm tarım ihtiyaçlarına dosya masrafı, kart ücreti, üyelik aidatı gibi ek masraflar olmadan kolayca ulaşabilir.

tarfin’deki-yenilikler-ve-gelismeler-anlatildi-(4).jpgtarfin’deki-yenilikler-ve-gelismeler-anlatildi-(6).jpgtarfin’deki-yenilikler-ve-gelismeler-anlatildi-(9).jpgtarfin’deki-yenilikler-ve-gelismeler-anlatildi-(1).jpgtarfin’deki-yenilikler-ve-gelismeler-anlatildi-(2).jpgtarfin’deki-yenilikler-ve-gelismeler-anlatildi-(5).jpgtarfin’deki-yenilikler-ve-gelismeler-anlatildi-(7).jpgtarfin’deki-yenilikler-ve-gelismeler-anlatildi-(8).jpgtarfin’deki-yenilikler-ve-gelismeler-anlatildi-(10).jpgtarfin’deki-yenilikler-ve-gelismeler-anlatildi-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler