TEOG Sınavı Değerlendirme ve İstişare Toplantısının İlki Yapıldı

TEOG Sınavı Değerlendirme ve İstişare Toplantısının İlki Yapıldı

Akyaka’da TEOG Sınavı Değerlendirme ve İstişare Toplantısının ilki Akyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıfkı Yağcı başkanlığında yapıldı.

Zafer ŞAHİN / karsmanset.com

Akyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 2016-2017 eğitim öğretim yılı 1. döneminde ilk defa yapılan ve sürekli yapılması planlanan TEOG Sınavı Değerlendirme ve İstişare Toplantısının birincisi Akyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıfkı Yağcı’nın başkanlığında yapıldı.

Akyaka Atatürk YBO Salonunda yapılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarında eğitim veren öğretmen ve idarecilerin katılımı ile yapıldı.

TEOG Sınavı Değerlendirme ve İstişare Toplantısından önce Akyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Rıfkı Yağcı tarafından Liderlik konulu bir sunum yapıldı. İdare, öğretmen ve öğrenci ilişkilerinin ele alındığı sunumda teknik bilgiler ile beraber tecrübelerin paylaşımı sağlandı. Ardından okullardan gelen bilgiler ışığında okulların başarı durumu değerlendirilerek eksiklikler tespit edildi. Bu eksikliklerin nedenleri üzerinde durularak, 6 branşta görev yapan öğretmenler tarafından grup çalışması ile başarıyı artırmak adına fikir alışverişi yapılarak çözüm önerileri sunuldu.  

Katılımcılar tarafından verimli geçen istişare toplantısının, eğitim başarısının izlenmesi ve artırılması amacıyla her dönem belirli periyotlar ile yapılması tavsiye edildi.

teog-sinavi-degerlendirme-ve-istisare-toplantisinin-ilki-yapildi-(1).jpgteog-sinavi-degerlendirme-ve-istisare-toplantisinin-ilki-yapildi-(5).jpgteog-sinavi-degerlendirme-ve-istisare-toplantisinin-ilki-yapildi-(2).jpgteog-sinavi-degerlendirme-ve-istisare-toplantisinin-ilki-yapildi-(3).jpgteog-sinavi-degerlendirme-ve-istisare-toplantisinin-ilki-yapildi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler