TOKİ tarafından inşa edilen 1 milyonuncu konutun anahtarı Sarıkamış'ta teslim edildi

TOKİ tarafından inşa edilen 1 milyonuncu konutun anahtarı Sarıkamış'ta teslim edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı ile katıldığı ‘1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni' Kars Sarıkamış’ta yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’dan video konferans yoluyla katıldığı anahtar teslim programında Sarıkamış’ta Kars Milletvekili, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars Valisi Türker Öksüz, Sarıkamış Kaymakamı Recep Koşal, Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve hak sahipleri hazır bulundu. Düzenlenen törene AK Parti Kars Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç ise Hayvanları Koruma Kanunu'nun görüşüldüğü komisyona başkanlık etmesi nedeniyle katılamadı.   

Kars’ın da aralarında bulunduğu 6 ilde gerçekleştirilen anahtar teslim töreninde Sarıkamışlı 3 aile evlerinin anahtarlarını Vali Türker Öksüz, Milletvekili Ahmet Arslan ve Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali’nin elinden aldı.

toki-tarafindan-insa-edilen-1-milyonuncu-konutun-anahtari-sarikamista-teslim-edildi-(1).jpgtoki-tarafindan-insa-edilen-1-milyonuncu-konutun-anahtari-sarikamista-teslim-edildi-(2).jpgtoki-tarafindan-insa-edilen-1-milyonuncu-konutun-anahtari-sarikamista-teslim-edildi-(1)-001.jpgtoki-tarafindan-insa-edilen-1-milyonuncu-konutun-anahtari-sarikamista-teslim-edildi-(2)-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler