Torununun torununu gören nineye Anneler Günü sürprizi

Torununun torununu gören nineye Anneler Günü sürprizi

Kars’ta yaşayan 94 yaşındaki Susan Gökalp, Anneler Günü’nde unutulmamasının sevincini yaşadı.

Volkan KARABAĞ

9 çocuğu, 69 torunu ve 3 torununun torunu bulunan 94 yaşındaki Gökalp, Anneler Günü’nü, çocukları ve torunları ile kutladı.

Kars merkez Küçükyusuf köyünde dünyaya gelen ve oğlu Hacı Ömer Gökalp ile Kars merkezde yaşayan Susan Nine'nin Anneler Günü çiçek ve pasta kesilerek kutlandı. Susan nineye oğlu Hacı Ömer çiçek verirken, torunu Abdulsamet'te (11) pastayı getirerek üzerinde yanan mumları üfletti. Çocukları ve torunlarından memnun olduğunu ifade eden Susan nine, çok mutlu olduğunu belirtti.

Annesinin hafızasının çok kuvvetli olduğunu ifade eden Hacı Ömer Gökalp, “Şimdiki insanlar gece rüya görüyor sabah kalkınca unutuyor ama annemde öyle bir şey yok. Bizim unuttuğumuz bir şey olursa gelip ona soruyoruz, o da söylüyor. Allah iman Kur’an versin, Allah yaşlılarımıza ele ayağa düşürmesin. Bizim annemizin sadece bugün Anneler Günü değil, her gün Anneler Günü’dür. Herkes aslında annesinin anneler gününü her gün kutlamalıdır. Çünkü, Cennet annelerin ayağının altındadır. Eğer insan bir tek Anneler Günü’nde annesini hatırlamışsa o önemli değil. Her gün hatırlaması lazım. Annem benim cennetimdir.” dedi.

Çocukları ve onlardan dünyaya gelen evlatlarını çok sevdiğini söyleyen Susan Gökalp ise “Eşimi yıllar önce rahmetli oldu. Evlatlarım onun eksikliğini hiç göstermedi. Namazımı hiç aksatman. Bir kere hacca, iki kerede umreye gittim. İl dışında olan evlatlarıma selam olsun. Anneler günümü kutlayan oğlum ve torunuma teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

torununun-torununu-goren-nineye-anneler-gunu-surprizi-(1).jpgtorununun-torununu-goren-nineye-anneler-gunu-surprizi-(2).jpgtorununun-torununu-goren-nineye-anneler-gunu-surprizi-(3).jpgtorununun-torununu-goren-nineye-anneler-gunu-surprizi-(4).jpgtorununun-torununu-goren-nineye-anneler-gunu-surprizi-(5).jpgtorununun-torununu-goren-nineye-anneler-gunu-surprizi-(6).jpgtorununun-torununu-goren-nineye-anneler-gunu-surprizi-(7).jpgtorununun-torununu-goren-nineye-anneler-gunu-surprizi-(8).jpgtorununun-torununu-goren-nineye-anneler-gunu-surprizi-(9).jpgtorununun-torununu-goren-nineye-anneler-gunu-surprizi-(10).jpgtorununun-torununu-goren-nineye-anneler-gunu-surprizi-(11).jpgtorununun-torununu-goren-nineye-anneler-gunu-surprizi-(12).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler