Trabzonspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Bordo-mavililerde Arseny Batagov takımla birlikte çalışmalara başlarken, uzun süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Edin Visca da topla idman yaptı.

Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. 5'e 2 ile devam eden antrenmanın son bölümünde ise taktik çalışması yapıldı.

Trabzonspor, hazırlıklarını yarın saat 15.00'te yapacağı antrenmanla sürdürecek

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir