"Türkiye Çevre Haftası" Kars'ta çeşitli etkinliklerle kutlandı

"Türkiye Çevre Haftası" Kars'ta çeşitli etkinliklerle kutlandı

Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Kars’ta resim sergisi, çevre temizliği ve fidan dikimi geçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan genelgeyle her yıl farklı bir temayla kutlanmasına karar verilen Türkiye Çevre Haftası, bu yıl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca "Sıfır Atık" temasıyla gerçekleştirilen etkinliklerle Kars'ta da kutlandı.

Bu Kapsamda, Vali ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kars İl Jandarma Komutanı Hıdır Ayçiçek, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, kurum temsilcileri ve Kurum çalışanlarının da katıldığı programda Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Konağında resim sergisi, belediye parkında fidan dikimi, millet bahçesinde çevre temizliği ve belediye orman alanında fidan dikimi gerçekleştirildi.

turkiye-cevre-haftasi-karsta-cesitli-etkinliklerle-kutlandi-(1).jpgturkiye-cevre-haftasi-karsta-cesitli-etkinliklerle-kutlandi-(2).jpgturkiye-cevre-haftasi-karsta-cesitli-etkinliklerle-kutlandi-(3).jpgturkiye-cevre-haftasi-karsta-cesitli-etkinliklerle-kutlandi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler