Vali Öksüz’den kayak severlere eğitim kiti!

Vali Öksüz’den kayak severlere eğitim kiti!

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezinde kayak severlere “Afet ve Acil Durumlar Eğitim Kiti” hediye etti.

Volkan KARABAĞ

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılının “Türkiye Afet Eğitim Yılı” ilan edilmesi nedeniyle Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden olan Sarıkamış Kayak Merkezinde farkındalık etkinliği düzenlendi.

AFAD, UMKE, JAK Timleri, Kızılay ve AFAD gönüllülerinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, kayak merkezindeki vatandaşlara “Afet ve Acil Durumlar Eğitim Kiti” hediye ederek, afet bilinci konusunda bilgilendirme yaptı.

Etkinlik sonrası gazetecilere açıklama yapan Vali Öksüz, “Afet eğitimi denilince birçok konu akla geliyor, afetlerde ilk 6 saatte yapılması gerekenler çok önemli. Ayrıca ilk yardım konusu ve gönüllülerin katkıları son derece önemli.” dedi.

vali-oksuz’den-kayak-severlere-egitim-kiti!-(1).jpgvali-oksuz’den-kayak-severlere-egitim-kiti!-(2).jpgvali-oksuz’den-kayak-severlere-egitim-kiti!-(4).jpgvali-oksuz’den-kayak-severlere-egitim-kiti!-(5).jpgvali-oksuz’den-kayak-severlere-egitim-kiti!-(3).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler