Vali Polat, çalışan kadınları ziyaret etti

Vali Polat, çalışan kadınları ziyaret etti

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çalışan kadınları ve 6 Şubat depreminde Malatya'dan Kars'a gelen Cavlak ailesini ziyaret etti.

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Polat ilk olarak Site Telekom Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek, kadın personele karanfil takdim etti ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Daha sonra Mehmet Moda Tekstil Atölyesi’ni ziyaret eden ve incelemelerde bulunarak mamüllerin üretim aşamaları ile ilgili bilgi alan Vali Polat, büyük çoğunluğu kadınlardan oluşan personel ile bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Vali Polat, Malatya/Yeşilyurt'ta ikamet etmekteyken, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından ilimize misafir olarak gelen ve halen ilimizde ikamet etmekte olan depremzede Cavlak ailesini "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" vesilesiyle ziyaret etti.

vali-polat-calisan-kadinlari-ziyaret-etti-1.jpg

vali-polat-calisan-kadinlari-ziyaret-etti-2.jpg

vali-polat-calisan-kadinlari-ziyaret-etti-3.jpg

vali-polat-calisan-kadinlari-ziyaret-etti-4.jpg

vali-polat-calisan-kadinlari-ziyaret-etti-5.jpg

vali-polat-calisan-kadinlari-ziyaret-etti-6.jpg

vali-polat-calisan-kadinlari-ziyaret-etti-7.jpg

vali-polat-calisan-kadinlari-ziyaret-etti-8.jpg

Kaynak:İbrahim Yavalak

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Önceki ve Sonraki Haberler