Vatan Partisi Akyaka ilçe binasını törenle açtı

Vatan Partisi Akyaka ilçe binasını törenle açtı

Geçtiğimiz günlerde Grand Ani Hotel'de 250 kişinin Katılımıyla Rozet Takma Töreni düzenleyen Vatan Partisi Kars İl Başkanlığı Cumartesi gününde 90 yeni üyenin katılımıyla Akyaka İlçe Teşkilatı'nın yeni binasını açtı.

Vatan Partisi Akyaka ilçe binasını törenle açtı

Geçtiğimiz günlerde Grand Ani Hotel’de 250 kişinin Katılımıyla Rozet Takma Töreni düzenleyen Vatan Partisi Kars İl Başkanlığı Cumartesi gününde 90 yeni üyenin katılımıyla Akyaka İlçe Teşkilatı’nın yeni binasını açtı.

Açılış törenine Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Nusret Senem, MKK üyesi Milli Kütüphane Eski Başkanı Celal Tok, Kars İl Başkanı Ve MKK üyesi Muharrem Yerli ile Kars il yöneticileri katıldılar.

90 yeni üyenin de katımlıyla gerçekleşen yeni binanın açılışında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem ülkenin Vatan Partisi’nde birleştiğini söyleyerek “Ülkemizi yeniden Cumhuriyet ve üretim Türkiyesi yapacağız” dediği açıklamayı şöyle sürdürdü:

“Bu topraklar tahıl ambarıdır. Akyaka ülke tarımında yeri olan bir ilçemizdir. AKP ve diğer partiler bu halkı toprağından kopardı. Biz yeniden çalışan, üreten, hakkını alan bir köylülük yaratacağız. Ve bu topraklarda birlik olacağız. Birliğimize dil uzatanların da gerektiğinde dilini koparacak kadar her şeye hazırız.”

MKK üyesi Celal Tok ise; “Kurtuluş Savaşımızda verdiğimiz mücadelenin ve o günkü birliğin bu günde oluştuğunu söyleyerek Vatan için Vatan’da birleştik ve bu birleşme hızla devam ediyor. Daha güzel bir ülke için görev başındayız ve herkesi göreve çağırıyoruz” dedi.

MKK üyesi ve Kars İl Başkanı Muharrem Yerli ise, Meclisteki mevcut partilerin ülkeyi hep birlikte bu noktaya getirdiğini ve yeniden halktan oy ve yetki istediklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

“Zaten içinde bulunduğumuz rezil durumun sorumluları sizlersiniz. Şimdi bu halk sizden kurtulmak için Vatan’da Vatan Partisi’nde birleşiyor. Ve bu partinin kadrolarına güveniyor. Akyaka sınırda bir ilçemiz, sınırda cephe kuran bu halk dağlarda, tepelerde, köylerde çoban ateşleri yakmıştır. Bu aydınlık ve ışık sönmeyecek.”

Akyaka İlçe Başkanlığı’na ise Zafer Köksal yeniden getirilirken yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu.

Şerif Karataş

Bahattin Aktaş

Çetin Göktaş

Mutlu Öztürk

Arif Karataş

Yaver Köksal

kha

Önceki ve Sonraki Haberler